Un nou proiect, din sfera design-ului contemporan, caracterizat de un stil curat, clar, în tonuri calde, care emană o atmosferă primitoare și reconfortantă. Tonurile subtile și naturale încorporează o senzație de armonie și echilibru în întreaga compoziție. Acest proiect se remarcă prin eleganța și simplitatea sa rafinată. 
Pentru a asigura un nivel înalt de calitate, am acordat o atenție deosebită selecției materialelor. Am optat doar pentru produse de cea mai înaltă calitate, care nu numai că sunt estetice, dar și durabile. Fiecare element și finisaj a fost ales cu grijă pentru a se potrivi perfect cu conceptul general al designului și pentru a adăuga o notă de rafinament.

Finisajele impecabile reprezintă un aspect important al acestui proiect. Fiecare detaliu, fie că este vorba despre pardoseli, perete sau mobilier, este executat cu precizie și atenție la detalii. Texturile și suprafețele sunt netede și uniforme, iar linia curată și clară a designului conferă un aspect contemporan și sofisticat.
În final, acest proiect de design contemporan se distinge prin minimalismul său elegant și prin atenția acordată calității superioare. Rezultatul final este un spațiu cu o estetică impresionantă, care emană calitate, confort și bun gust.   
Echipa Davidsign: Malina Plisco & Catalin David 
Parteneri: 
Mobilier custom-made: Massmobel 
Sanitare și materiale de construcții: Novambient
Accesorii mobilier: PR Living, Norda Shop, Ioooi.ro
Perdele și draperii: Perdele Londres
Piese de decor vintage: Omnia Autentica
Decor floral: Magic Flowers Oradea
Foto: Paul Burtic
A new contemporary design project, characterised by a clean, clear style in warm tones for a comforting atmosphere. The subtle and natural tones embody a sense of harmony and balance throughout the entire composition. This project stands out for its elegance and refined simplicity.
To ensure a high level of quality, we have paid special attention to the selection of materials. We have opted only for products of the highest quality that are not only aesthetic but also durable. Each element and finish has been carefully chosen to perfectly align with the overall design concept and add a touch of refinement.
Impeccable finishes are an important aspect of this project. Every detail, whether it's the flooring, walls, or furniture, is executed with precision and attention to detail. The textures and surfaces are smooth and uniform, and the clean and clear line of the design gives it a contemporary and sophisticated look.
In conclusion, this contemporary design project stands out for its elegant minimalism and attention to superior quality. The end result is a space with impressive aesthetics that exudes quality, comfort, and good taste.
Davidsign team: Malina Plisco & Catalin David 
Partners: 
Custom-made furniture: Massmobel 
Construction materials: Novambient
Furniture accessories: PR Living, Norda Shop, Ioooi.ro
Curtains and drapes: Perdele Londres
Vintage decor pieces: Omnia Autentica
Floral decor: Magic Flowers Oradea
Floral decor: Paul Burtic
Back to Top